Nagy nyomtatott betűk
2017. június 28. írta: BeckLaura

Nagy nyomtatott betűk

Nagy nyomtatott betűkkel tudsz csak írni?

Néhány éve még folyóírással írtál, de mára már nem megy?

Jelent ez valamit? És ha igen, akkor mit?

Mindenképpen fontos téma ez és érdemes róla beszélni!

Mindig azt mondom, hogy az írás Te magad vagy. Ha azonban csak nagy nyomtatott betűket használsz, az nagyon kisarkítva azt jelenti, hogy nem mutatod meg magad a külvilág számára.

Ahogy a grafológus alig tud kiolvasni valamit a nyomtatott betűkből, úgy az emberek sem tudnak kiolvasni belőled semmit, ha rejted magad előlük. Egy trauma, egy válás, egy hosszan tartó negatív hatás, egy szerettünk elvesztése, stb.

(Ne lepődj meg, ha úgy érzed ezek a sorok egyáltalán nem igazak rád, azonban te is nagy nyomtatott betűket használsz! Ebben az esetben nagy eséllyel mérnök vagy, de legalábbis mérnököknek megfelelő gondolkodásmóddal rendelkezel.)

Mit tudsz tenni abban az esetben, ha te is nagy nyomtatott betűkkel írsz és nem vagy mérnök?

Először is, akármennyire is nehéznek tűnik, de kezdj el írott, folyó írást használni!

Garantálom, hogy nehezen és esetlenül fog csak menni eleinte a dolog. Azonban, ahogy oldódnak a kezedből a görcsök, úgy oldódik majd benned a probléma is.

Ez a módszer segít neked, ha kellően kitartó vagy!

Itt felmerülhet benned a kérdés, hogy mennyi ideig kell ezt gyakorolni és milyen sűrűn?

Ha egy héten kétszer háromszor leírod nagyjából fél oldalban pl. a gondolataidat, bő egy év alatt már látványos változást érhetsz el. Amint automatikussá kezd válni a folyóírás, a személyiséged is lazulni kezd!

Ha gyorsítani szeretnél a tempón, keress fel a www.becklaura.hu-n.

Fel tudsz iratkozni a hírlevelemre is, szintén a www.becklaura.hu-n, ahol rendszeresen küldök grafológiai témájú videókat neked. (Az első, megerősítő e-mailt és a többit is a PROMÓCIÓK mappába fogod megkapni!)

Ha további érdekességekre és önsegítő módszerekre is kíváncsi vagy, kövess itt a blogon és a www.facebook.com/blgrafoszkop oldalon.

 Laura

A bejegyzés trackback címe:

https://becklaura.blog.hu/api/trackback/id/tr8912613313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása