Konfliktusok kezelése
2017. június 29. írta: BeckLaura

Konfliktusok kezelése

Korábbi cikkemben arról beszéltem, hogy melyik írástípushoz milyen gondolkodásmód tartozik.

Azonban még ennek a tudásnak a birtokában is nehéz olykor a konfliktusok kezelése.

Hiába tudod, hogy a másik nem törődik a részletekkel (átfogó gondolkodású), pedig te igenis elkerülhetetlennek tartod a pontosságot az élet minden területén (elemző gondolkodású).

Hogy lehet akkor ezt mégis összeegyeztetni úgy, hogy senki ne sérüljön és ne legyenek olykor kiabálásig fajuló viták?

Kínál megoldást a grafológia az ilyen típusú konfliktusok kezelésére?

A válasz: IGEN!

A módszer egyszerű, bár véghezvinni nem könnyű!

Nézzük csak, hogy is megy ez?

Abban az esetben, ha követed a bejegyzéseimet, akkor a grafikai jegyek segítségével tudod már tárgyilagosan szemlélni a másik fél gondolkodásának menetét ezen a területen is. Ha pedig megvan ez a tudásod, akkor élj is vele!

Ilyen egyszerű!

Légy okosabb a másiknál és használd ki az ő erősségét, ami a te gyengeséged! Hidd el, működik, én is kipróbáltam már az élet sok-sok területén.

Ok, de hogyan?

Tegyük fel, hogy te egy elemző gondolkodású férfi vagy nő vagy. Azaz a betűidet nem kötöd össze egymással. A párod pedig megőrjít azzal, hogy pl felületesen takarít mindent, vagy nem elemzi állandóan a családtagok viselkedését vagy a barátaitokat.

Lépj ki a saját világodból kicsit! Hiszen ha megfordítod a szituációt, őt pont te őrjíted meg azzal, hogy minden apróságot állandóan megvizsgálsz és nincs benned spontaneitás. Nem tudsz pusztán csak azért élvezni valamit, mert van.

Grafológiai segítség:

Próbálj meg több betűt összekötni írás közben! Ugyanígy folyamatokat is próbálj meg összekötni és nem darabokban látni.

Ha pedig globális gondolkodású vagy, azaz nagyon ritkán emeled fel a tollad, próbáld  meg szótagonként felemelni az íróeszközödet!

Ha birtokában vagy annak a tudásnak, amit ebben a cikkben írtam neked, a te kezedbe kerül az irányítás! Tévedés ne essék! Nem a párod vagy barátaid felett! A saját gondolataid és érzéseid felett! Így a belső konfliktusaid kezelésével a külső konfliktusaid kezelése is egyszerűbb lesz!

Mint korábban írtam, NE MAGADBÓL INDULJ KI! Indulj ki a másikból! Abból, aki fontos neked! Könnyebb lesz!

Próbáld ki! Hidd el, megéri!

Ha tetszett a cikk, kövess itt a blogon és www.facebook.com/blgrafoszkop oldalon.

Iratkozz fel a hírlevelemre itt, ahova rendszeresen küldök grafológiai témájú videókat csak a feliratkozóknak!(Az első, megerősítő e-mailt és a többit is a PROMÓCIÓK mappába fogod megkapni!)

Laura

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becklaura.blog.hu/api/trackback/id/tr5712629463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása