Balra dőlő írás
2017. július 04. írta: BeckLaura

Balra dőlő írás

Balra dőlő írás kontra jobbra dőlő írás?

Mi a különbség és miért számít ez egyáltalán?

Kezdjünk is bele ennek az elemzésébe.

Alapvetően úgy kell elképzelni a betűket ebben az esetben, mint egy embert, akit épp oldalról nézel.

Tegyük fel, hogy épp beszélget egy távoli ismerősével. A mi emberünk bal oldalon áll, és akihez épp beszél, pedig jobb oldalon. (Ugye az írás is balról jobbra halad.)

Mindannyian hallottunk már az intim szféráról és annak fontosságáról.

Most képzeld el, mit csinál az emberünk akkor, mikor épp belelép a másik intim szférájába. Hogy nézhet ez ki?

Ha arra gondolsz, hogy nagyon ráhajol, esetleg üdvözlésképpen át is öleli, akkor jó helyen kapizsgálsz. Grafikailag az ilyen írások is erősen jobbra fognak dőlni.

Mi a kellemes vajon? Értő, figyelő tekintettel, kissé a másik felé hajolva, kellő hallótávolságban, hogy jól hallja amit mond? Ebben az esetben az írás enyhén jobbra fog dőlni. Egy kellemes társalgó fél benyomása jelenik meg előttünk.

Ha úgy fest, nem foglalkoztatja amit mond a másik, távolságtartóbb testhelyzetet fog felvenni és egyenes testtartással fogja hallgatni a másik mondandóját. Ugye ismerős? „Nem érdekel, de olyan kellemetlen lenne félbe szakítani. Inkább nem kérdezek semmit, hátha előbb abbahagyja.” Az ilyen típusú emberek írása álló, kissé távolságtartó. Nehezen nyilvánítanak ki érzelmeket.

És akkor most jöjjön a balra dőlő írás. Ebben az esetben, akár unszimpatikus is lehet emberünk számára az, akivel beszél, így inkább hátrál, vagy kissé hátradől, fejét kissé hátra biccenti.

Az az érdekes a balra dőlő írásokban, hogy sokszor a tulajdonos nem is érzi, hogy nehezen nyit a másik felé, esetleg távolságtartó.

Volt olyan ügyfelem, aki abszolút úgy érezte, hogy nem igaz rá, amit mondok róla. Néhány nap múlva azonban felhívott. Elmesélte néhány ismerősének az elemzése eredményét és mind megerősítette azokat, amiket mondtam róla neki.

Szóval balra dőlő az írásod és nem érted, miért nincs sok barátod? Igazából te tartod magad távol tőlük!

Pl.           Nem vagy nyitott feléjük.

                Nem nyilvánítasz ki érzelmeket.

                Távol tartod magad a másik közeledésétől.

Emlékszel, mióta jellemző az írásodra ez? Tudsz kötni ahhoz az időszakhoz egy eseményt?

Esetleg kicsi korod óta így írsz? Ebben az esetben gyerekkorból eredhet nálad ez a fajta viselkedési minta.

Következő alkalommal írok kicsit a bal kezesekről, hiszen náluk olykor máshogy kell értelmezni a dőlésszöget!

Ha magadra ismertél a fenti sorokból, bővebb információkat kaphatsz tőlem egy elemzés alkalmával. Itt tudsz jelentkezni egy elemzésre.

Iratkozz fel hírlevelemre itt, ahol rendszeresen küldök neked grafológiai témájú videókat, vagy kövess a fb oldalamon, ahol önismereti és grafológiai gondolatokat osztok meg napi szinten az érdeklődőkkel. (Az első, megerősítő e-mailt és a többit is a PROMÓCIÓK mappába fogod megkapni!)

 

Ha tetszett a cikk, kövess itt is, a blogon.

Javaslom, korábbi cikkeimet is olvasd el. Legutóbbit itt találhatod meg. 

Laura

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becklaura.blog.hu/api/trackback/id/tr1112640933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása