Miért térj vissza a kézírásra?

2017. június 01. - BeckLaura

Írd le a céljaidat! (A lakosság pusztán 2 %-a teszi ezt meg!)

Írd le, milyen feladatok várnak rád másnap!

Rajzold le, milyen házban szeretnél élni!

Írj levelet annak, akivel problémád van! (Elküldeni nem muszáj ;) )

Készíts listát pro és kontra, mielőtt döntenél!

Vesd papírra, mi a problémád!

És még sorolhatnám ezeket a felszólításokat, amik mind arról szólnak, hogyan használd a tudást, amit 7 évesen a kezedbe adtak! Azaz térj vissza a kézzel írásra!

Miért? Mert ereje van! Grafológusként ez számomra egyértelmű, így most elmagyarázom Neked is!

Minden, amit és ahogy leírsz a lapra, az visszahat az agyadra, ezáltal a lelkedre is.

Tudtad, hogy az írásnak nincs központja a szürkeállományodban? Az egész agyaddal írsz! Minden emlékeddel, gondolatoddal, megkövesedett hitrendszereddel. Mind-mind ezek irányítják a tolladat! Nem a kezed! Gondolj csak a szájjal, vagy lábbal festőkre! Ugye?

Vizuális típus vagyok! Hangzik el sokszor ez a mondtad, ha valami kellemetlen dolgot hallunk és azonnal elképzeljük! Beleég az agyunkba a kép évekre akkor is, ha soha nem láttuk az eseményt, csak hallottuk!

Amint leírsz valamit, a részeddé válik. Rendeződik benned és értelmet nyer!

Ha másra nem is használod az írás képességét, csak arra, hogy kiadás-bevétel listát vezetsz, akkor is érezheted, hogy ez egy rendszert ad az életed ezen területének. 

Amint leírsz egy gondolatot, vagy tényt, az visszahat az agyad azon részére, amelyiket érinti. Ha érzelemről van szó, a megfelelő érzelmi központot stimulálod. Ha memorizálni szeretnél valamit, az agyad emlékeiért felelős részére hatsz. Ha gyógyulni szeretnél és pozitív kijelentéseket írsz le az állapotodról, akkor pedig annak a szervednek a központját mozgatod, amelyikkel probléma van.

Ez nem boszorkányság, ez grafológia, pszichológia és biológia!

Nem hiszed? Próbáld ki!

Mi a legnagyobb problémád az életedben? Írd le azt és a vele kapcsolatos félelmeidet. Aztán, mikor ezzel megvagy, írd le, milyen lehetséges kimenetele lesz a dolognak. Írd le a legrosszabbat is! Hidd el, más színben fogod látni utána az egészet!

Hogy miért indítottam el ezt a blogot?

Azért, hogy ilyen és ehhez hasonló tudást oszthassak meg Veletek. Bízom benne, hogy segítségre találtok majd a soraim között. Remélem új és izgalmas gondolatokat ébresztek majd bennetek a grafológiával karöltve és egy új világot ismerhettek meg. Az én világomat, az írás világát!

Örülök, hogy itt vagy és végig olvastad az első cikkem!

Lesz, mikor történeteket mesélek majd nektek. Ügyfeleim történetét, amikből tanulhattok ti is!

Lesz, mikor a grafológiáról írok majd.

Lesz, hogy a pszichológiát és a grafológiát ötvözöm.

Lesz, hogy nem grafológusként, hanem life coachként írok.

Úgy érzem, ha már csak egyetlen gondolat szöget üt a fejedben, amit aztán a javadra fordíthatsz, már megéri az egész blog írás! J  

Ha tetszett a cikk, kövess itt is, hogy rendszeresen értesülj a legújabb bejegyzéseimről.

Megtalálsz a honlapom: www.becklaura.hu

és fb oldalamon is: https://www.facebook.com/blgrafoszkop/

Magadra ismertél a cikkben? Keress fel bátran az alábbi linken: http://becklaura.hu/szolgaltatasok.html

iratkozz fel a hírlevelemre, ahol rendszeresen küldök neked grafológiai témájú videókat! (Az első, megerősítő e-mailt és a többit is a PROMÓCIÓK mappába fogod megkapni!)

Laura

(kép forrása: pinterest)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becklaura.blog.hu/api/trackback/id/tr6812557359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.