Hogyan számolhatod fel életed blokkjait, ha ismered az okokat?
2017. augusztus 14. írta: BeckLaura

Hogyan számolhatod fel életed blokkjait, ha ismered az okokat?

 

Előző cikkemben hoztam két példát arra, hogy miket lehet látni az írásodból. Beszéltem a sorskönyvi tiltásokról és parancsokról, amik egész életedet befolyásolhatják.

Most egy lány konkrét történetén keresztül mutatom meg nektek, micsoda ereje van a grafológiának. Mit ad a kezedbe a tudás magadról, a miértjeidről.

Amint megérted magad, könnyebben fog menni a változtatás. Kitartóbb leszel mindenben, mert mindig ott lesz a konkrét motiváció.

Tudni fogod, mit kell eltüntetned a gondolataidból.

Az anyagi javakkal kapcsolatban ott vannak például a NE LÉGY SIKERES!, a NE ÉLVEZD, NE GONDOLKODJ, NE NŐJ FEL tiltások.

A lány, akit említettem kicsi kora óta többek között ezeket a mondatokat hallgatta:

-        - Te akarsz ez vagy az lenni? Még ezt sem tudod rendesen megcsinálni!

-        - Ezt sem tudod rendesen megcsinálni!

-        -  Neked ennyi is elég lesz!

-       - Nézd meg a másikat, már régen megcsinálta a nyelvvizsgát, elvégezte az egyetemet.

-      Mikor elkeseredett, vigasztalás helyett azt kapta, hogy talpra kell állni és ne legyen nyápic.

-      Mindig szüleinek volt igaza, a lány soha nem gondolhatott jól semmit sem.

-      Mindig kontrollálni akarták, hogy épp mit csinál. Állandóan utána telefonáltak és ha nem tartották helyesnek amit csinál, kritizálták.

-     Mikor szavakkal pozitív megerősítést kapott, akkor is érezte, hogy az nem őszinte. Mindig azt érezte, hogy nem elég ő úgy, ahogy van és idegesíti a létezésével szüleit.

Állandó görcs volt a gyomrában és mindig meg szeretett volna felelni a szüleinek és mindenki másnak.

Ezeket természetesen nem hozta tudatos szintre. Gyomorgörcsnek élte meg, semmi másnak.

Ezekből a gyerek és fiatal felnőtt korban kapott mondatokból az alábbi hitrendszer alakult ki saját magával kapcsolatban.

-          Ne gondolkozz!

Ennek megoldása: Úgy alakította az életét, hogy folyamatosan kellemetlenül érezze magát. Nem volt megfelelő a párkapcsolata (hiszen ő ennyit érdemel csak), nem szerette a munkáját (nem is kell szeretnie, hiszen neki nincs olyan munka, amiben jó lehet, így örüljön neki, hogy egyáltalán alkalmazza valaki.) Soha nem jó amit csinál. Még akkor sem, ha dícsérték.

-          Ne légy sikeres!

Ennek megoldása: Mindig kevésnek érezte magát ahhoz, hogy csak saját magáért szeressék. Bármilyen eredményt ért el, soha nem tudott neki örülni, nem volt elégedett magával.

-          Nem vagy elég!

Ennek megoldása: Mindig megkérdőjelezte azt, amit gondolt.  Ha megdicsérték, nem érezte jogosnak, ha viszont nem hangzott el a bók, hiányolta és azon agyalt, mit ronthatott el.

Eljött hozzám. Nem szerette az állását, a hónap közepén már nem volt pénze, annyira keveset keresett. Soha egy kapcsolatában sem tudott teljesen önfeledt lenni és önmagát adni.

Összességében szegénységben élt és állandó kételyben magával kapcsolatban. A bőség és teljes élet nagyon távol állt tőle.

Mikor elmondtam neki, hogy milyen blokkokat látok nála, azonnal eszébe jutott gyerekkora és elkezdett mesélni nekem. Már az első alkalommal megértette, hogy nem született rossznak és semmirekellőnek.

Innentől kezdve már csak ezeknek a tiltásoknak az oldására kellett koncentrálnia, semmi másra.

Egy hosszú folyamat után el tudta végül engedni saját gátjait, amiket szüleitől kapott. Ma boldog családi életet él, szereti a munkáját és jó fizetést is kap érte.

 

Ennyire sokat számít az, hogy tudod-e konkrétan, mi blokkol téged a bőség elérésében.

Olyan ez, mint egy matematikai egyenlet! Tegyük fel, hogy megvan a végeredmény, de rá kell jönnöd, hogyan is jött az ki. Amint megtaláltad az alapképletet, az eredmény és az oda vezető út már érthető lesz számodra

A TE KÉPLETED EREDMÉNYE MICSODA?

 

Az enyém:

Grafológia  + Life coach= önismeret.

 

Amennyiben úgy érzed, hogy nem tiszta a célod a jövődet illetően, keress fel bátran, szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre. Amennyiben pályaválasztási tanácsadást szeretnél kérni tőlem, a honlapon is megteheted, vagy írj üzenetet a facebook oldalamon.

Szeretnéd rendszeresen olvasni és hallgatni a gondolataimat? Iratkozz fel a hírlevelemre, ahol grafológiáról szóló videókat kapsz majd tőlem. Néhány videó nyilvános, nézd meg nyugodtan, milyen jellegű anyagokat kapsz majd. (A feliratkozás megerősítéséről és a későbbiekben is mindent a PROMÓCIÓKNÁL fogsz megtalálni az e-mail fiókodban.)

Amennyiben mindenre kíváncsi vagy amivel foglalkozom, látogass el a honlapomra!

 

Remélem hamarosan a Te írásodat is láthatom. ;)

Laura

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becklaura.blog.hu/api/trackback/id/tr4012747618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása